Posted on

Benzema har bara slagit 2 av de senaste 6 straffsparkarna

I måndags var Real Madrid oavgjort 1-1 hemma av Osasuna i La Liga, och Benzema missade en straff i matchen.

Med ställningen 1-1, i den 76:e minuten, blev David Garcia utvisad för en foul på Benzema i straffområdet, men Benzema, som var klädd i en vit Real Madrid tröja, tog en straffspark och träffade ribban.

Det är värt att nämna att detta redan är den tredje straffen Benzema missade mot Osasunas målvakt Herrera Herrera räddade Benzema i bortamatchen mot Osasuna i april 2 straffar.

I Real Madrids historia är Benzema den andra spelaren som missade tre straffar mot samma målvakt. Den första var Ronaldo. Den portugisiska superstjärnan missade tre straffar mot Diego Alves. Benzema missade dock på varandra följande straffar, och Ronaldo missade inte på varandra följande straffar.

Benzema är den första spelaren i La Ligas historia att möta samma målvakt på 93 år och missar tre straffar i rad.

Real Madrids senaste 7 straffar, Benzema tog 6 straffar, resultatet blev bara 2 straffar, resterande 4, 3 räddades av målvakten, 1 träffade ribban. Hazard gjorde en straff och blev också räddad.

Om Benzema, vad tycker du, vänligen kommentera nedan, vår hemsida har nya fotbollströjor, och tillhandahåll även personliga skräddarsydda Fotboll Matchtröjor för dig, välkommen att fråga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *