Posted on

Haaland har 9 mål på 8 Bundesliga-matcher och 14 mål på 8 Premier League-matcher

Hittills den här säsongen är den populäraste anfallaren Haaland. Förut trodde många fans att de så kallade stjärnorna från Bundesliga kanske inte lyckas i Premier League, eftersom många Bundesliga-stjärnor inte har spelat i Premier League tidigare, så många Fans och media beskriver Bundesliga som underlägsen Premier League. Kommer du att bli övertygad av att Haaland bär en Manchester City tröja ?

Statistik: Efter att Haaland kom till Borussia Dortmund från Red Bull Salzburg för en övergångssumma på 20 miljoner euro i januari 2020, har han gjort 9 mål i sina första 8 Bundesliga-matcher. Efter Haalands framgångar i Dortmund kom han till Manchester City med en övergångssumma på 60 miljoner euro i somras. Han gjorde häpnadsväckande 14 mål under de första 8 omgångarna av Premier League. Det första i Premier Leagues historia.

I detta avseende avslöjade ”ESPN” antalet mål som Haaland gjorde i de första 8 Bundesliga och de första 8 Premier League-matcherna: 9 mål PK14-mål. Det bryter också retoriken att mål i Premier League är svårare än i Bundesliga.

Personlig synvinkel, Haalands mål i de första 8 matcherna i Bundesliga och Premier League, som inte kan jämföra nivån på de två ligorna. Kreativiteten hos Dortmund och Manchester City är inte alls på samma nivå, Haaland behöver hålla bollen för att avancera i Dortmund, och behöver bara ansvara för att göra mål i Manchester City. Därför är anledningen till att Haaland gjorde fler mål i de första 8 Premier League-matcherna än de första 8 Bundesliga-matcherna inte att Bundesliga är svårare att spela än Premier League, utan att Manchester City är mycket bättre än Dortmund. Håller du med om den här vyn? Kommentera nedan!

Vår hemsida tillhandahåller personliga Fotboll Matchtröjor , du kan anpassa namn och nummer du vill ha, välkommen att besöka vår hemsida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *