Posted on

Messi ber fansen att sänka förväntningarna

I en intervju med argentinsk media avslöjade Messi att Qatar-VM kommer att bli hans sista VM. Han sa att det argentinska laget har förmågan att tävla om mästerskapet, men det är inte favoriten att vinna titeln.

Messi, som kommer att delta i VM för femte gången, påpekade svårigheten med VM, men betonade också den goda formen hos det argentinska laget. ”Det faktum att vi är i en bra stund på grund av hur det går, vi har en väldigt stark och väl sammansatt trupp. Men i VM kan allt hända. Alla matcher är väldigt svåra och det är vad VM är Svåra och speciella skäl, eftersom det inte alltid är de heta lagen som vinner och går som förväntat.”

Messi ber fansen att sänka förväntningarna

I intervjun talade Messi också om Argentinas titel i Copa America 2019, ”Jag kan inte tro det. Jag vet inte hur jag ska förklara det ögonblicket. Det är som att säga: ”Det är det, det är gjort”. Det som saknas är en av målen som jag behöver för att uppnå allt. Det är avgörande för mig att vinna något med landslaget. Om jag inte gör det kommer jag alltid ha den där lilla taggen, det är att förlora finalen, att inte kunna vinna finalen .”billig messi jersey

Messi tillade: ”Det var en vacker galenskap. Jag har aldrig njutit av det så här, och landet var galet för dagarna efter det. Till denna dag tror jag att folk fortfarande är galna i landslaget och det kommande Excited for matchen som kommer. Det är därför det är bra att sänka förväntningarna lite, inte tro att vi är mästare och kan slå vem som helst.”

Messi berömde också Argentinas tränare Scaloni: ”Han är en väldigt snäll person, han pratar mycket med spelarna, han älskar fotboll väldigt mycket och gör sitt bästa för det. Han jobbar för fotbollen, älskar sitt jobb, han led mycket under matchen och han förtjänade allt för det han gjorde var inte lätt. Han satte ihop allt.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *